Заместник-министърът на икономиката Александър Манолев подаде оставка пред министър-председателя Бойко

...
 Заместник-министърът на икономиката Александър Манолев подаде оставка пред министър-председателя Бойко
Коментари Харесай

Заместник-министър подаде оставка, Борисов я прие

 Заместник-министърът на стопанската система Александър Манолев подаде оставка пред министър-председателя Бойко Борисов, оповестява Блиц.

``
реклама
Като претекст за решението си Манолев акцентира стартиралата инспекция на Върховна касационна прокуратура във връзка медийни изявления и желанието му това по никакъв метод да не визира работата на държавното управление, оповестиха от държавната пресслужба.

Друг мотив, посочен от Манолев е солидарността с сътрудниците му, които са спазили моралния стандарт в ръководството и са напуснали постовете си единствено поради подозрения. „ Сигурен съм, че в документите няма нищо против мен, само че не мога да подложа фамилията си още веднъж на това. Благодаря за доверието. Решението ми е персонално “, добавя още Александър Манолев.

Оставката му е призната от премиера Бойко Борисов.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 горан (преди 9 секунди) Рейтинг: 727 | Одобрение: 367 специфичен привет за всички от ГЕРБ https://www.youtube.com/watch?v=q5iEJqnWdRI Напиши коментарИме:Коментар:
`` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР